Corona

UPDATE ZATERDAG 5 JUNI 2021

Vanaf zaterdag 5 juni mag er weer in de kantine gegeten worden! Wilt u lekker bij ons komen eten dan reserveren wij een tafel voor u binnen. Is het mooi weer en is er plaats op ons terras dan kunt u uiteraard buiten eten

UPDATE MAANDAG 23 MAART 2021

zaterdag 27 maart gaat de camping weer open, wat kijken we er naar uit! Het sanitair gebouw is open, wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Spelregels voor gebruik van het sanitair gebouw hangen bij de entree van het gebouw. Bij het lopen in publieke ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook op de camping gelden de huidige maatregelen, houdt u zich hier aub aan!

UPDATE DINSDAG 13 OKTOBER

Naar aanleiding van de persconferentie vanavond hebben wij helaas moeten besluiten alle verdere herfstactiviteiten te annuleren (ook de spooktocht en de lampionoptocht). Nu de horeca per donderdag 15 oktober op slot gaat kunnen wij ons voorstellen dat u besluit niet naar de camping te komen. Komt u toch vakantie vieren op de camping en genieten van het prachtige Speulderbos dan zouden wij het prettig vinden dit van u te vernemen, misschien dat wij dan alsnog een activiteit op maat voor de kinderen kunnen organiseren. De snackbar blijft open voor afhalen en bezorgen (deze week donderdag t/m zondag van 17:00 – 19:00 uur en volgende week woensdag t/m zondag 17:00 – 19:00 uur). De receptie is dagelijks geopend van 10:00 – 10:30 uur, voor dringende  gevallen kunt u ons altijd telefonisch bereiken 0577 461201. Wij zijn u graag van dienst.up

UPDATE MAANDAG 28 SEPTEMBER

Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond  zullen ook wij op de camping het aantal bezoekers gaan beperken tot 3 bezoekers per plaats. Bezoekers worden verzocht zich bij de receptie te melden en een corona-check formulier in te vullen.

In de kantine mogen maximaal 30 gasten binnen zijn, op het terras 40 gasten, maximaal 4 personen per tafel en reserveren (vooraf en aan de deur) is verplicht. De kantine gaat om uiterlijk 22:00 uur dicht!

UPDATE 19 AUGUSTUS

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond zullen ook wij op de camping het aantal bezoekers gaan beperken tot 6 bezoekers per plaats. Bezoekers worden verzocht zich bij de receptie te melden en een corona-check formulier in te vullen.

UPDATE 10 AUGUSTUS

Vanaf vandaag noteren wij, bij bezoek aan de horeca, zowel binnen als buiten, uw naam, volgens de richtlijnen van de RIVM.

UPDATE 1 JULI

Vanaf vandaag mag u weer meer dan 2 personen bezoek ontvangen op de camping, zolang u zicht aan de 1,5 meter afstand houdt. U bent verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoek en zonodig spreken wij u daarop aan. 

UPDATE 15 JUNI

Het sanitairgebouw en de wasserette zijn weer open! Denkt u aan de 1,5 meter afstand en de andere richtlijnen van het RIVM. We verzoeken gasten met eigen sanitair daar gebruik van te blijven maken om drukte te voorkomen en gasten zonder sanitair de ruimte te geven.

UPDATE DINSDAG 9 JUNI

GOED NIEUWS! Het kabinet heeft besloten dat, met ingang van 15 juni 2020, gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings mogen worden geopend! Ook hier geldt de algemene regel dat mensen die NIET tot een huishouden behoren altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden. De noodverordening betreft bezoek, maximaal 2 personen, blijft helaas van kracht tot 1 juli.

UPDATE DINSDAG 19 MEI

De horeca mag open! Op 2e Pinksterdag 12:00 uur mag de kantine weer open. Gebonden aan veel regels, waarbij we elkaars gezondheid en ons gastheerschap toch voorop willen stellen, hopen we u weer te verwelkomen voor een hapje en drankje. Bij de ingang van het terras vindt u de regels waaraan we ons de komende tijd op deze plek moeten houden. Wilt u binnen in de kantine eten dan dient u vooraf te reserveren. Ook voor een biertje aan de bar of een partijtje biljarten moet u reserveren. Reserveren kan ook “aan de deur”, maximaal mogen er 30 gasten binnen in de kantine aanwezig zijn. Wat betreft het toiletbezoek: we vragen campinggasten om tijdens het terras/kantinebezoek zoveel mogelijk gebruik te maken van het eigen toilet in hun  caravan/huisje.

UPDATE WOENSDAG 22 APRIL

Gistermiddag ontvingen we het goede nieuws dat beperkt bezoek is toegestaan, zie hieronder het bericht van de gemeente Barneveld:

Recreanten (in een caravan, een camper of een vakantiehuisje) mogen (weer) bezoek ontvangen. In de aangepaste noodverordening staat dat deze accomodaties niet langer tot de “publieke ruimte” worden gerekend. En dat betekent dus maximaal twee bezoekers, die ook van buiten de camping, het vakantiepark of het recreatieterrein mogen komen. Uiteraard blijven de algemene richtlijnen van het RIVM van kracht.

Voor velen van u, maar zeker ook voor ons, een positieve stap voorwaarts!

UPDATE DINSDAG 5 MEI

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond verandert er weinig voor de vaste gasten, heeft u het toiletgebouw niet nodig dan bent u van harte welkom om te komen genieten van het mooie weer. Uiteraard met het in acht nemen van de regels van de Rijksoverheid en het RIVM.

Het gebruik van het chemisch toilet is sinds deze week gelukkig weer toegestaan. Wij hebben daarvoor de nodige aanpassingen gedaan om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen.

Bezoek is niet toegestaan met uitzondering van inwonende leden van het gezin. Ook het bezoek aan andere campinggasten is helaas niet toegestaan. Onderhoud/reparaties door derden is alleen mogelijk van maandag t/m donderdag en na overleg.

Wilt u graag komen maar ziet u er tegenop om boodschappen te doen, wij nemen graag een boodschapje voor u mee.

Afhankelijk van het aantal kinderen willen we toch iets van recreatie voor de kinderen aanbieden, echter binnen de opgelegde beperkingen. Denk aan een afhaal-knutsel-pakket of een individuele speurtocht op de camping.

UPDATE ZATERDAG 11 APRIL

Zojuist contact gehad met de BOA van de gemeente Barneveld. Helaas is het VERBODEN gasten te ontvangen in en rond uw caravan, dus ook niet van mede gasten. Geniet met uw eigen gezin op uw eigen plekje..

UPDATE VRIJDAG 10 APRIL

Helaas heeft de gemeente Barneveld ons zojuist laten weten dat de wasserette en het chemisch toilet per direct gesloten moeten worden.

UPDATE WOENSDAG 8 APRIL

Vanmorgen ontvingen wij van de gemeente Barneveld een noodverordening met aangescherpte regels met betrekking tot uw verblijf op de camping. De gemeente controleert door middel van boa’s of wij als eigenaar, maar ook u als recreant, deze regels naleven. Een eerste controle hebben wij inmiddels gehad.De gemeente geeft aan deze controles regelmatig op de parken te herhalen! Bij niet naleven staat hierop een grote boete met zelfs het gevaar dat het hele bedrijf wordt gesloten! Wij zijn zo blij dat we in een gebied zitten waar gasten, die geheel zelfvoorzienend zijn, nog welkom zijn. U begrijpt dat we dat graag zo willen houden en dat kan alleen als we ons allemaal aan de regels houden.

→ SAMENVATTING BRIEF GEMEENTE BARNEVELD:
-Campings (ook boerencampings), vakantieparken en recreatieterreinen mogen gasten verwelkomen die zelfvoorzienend zijn (u kunt daarbij denken aan eigenaren van vakantiehuisjes of campers waarin eigen douche-, was- en toiletvoorzieningen aanwezig zijn).
-Alle richtlijnen van de Rijksoverheid (ten aanzien van hygiëne, 1,5 meter afstand en samenscholingsverboden) dienen in acht te worden genomen.
-Gemeenschappelijke voorzieningen (zoals de toilet-, douche- en wasgelegenheden) blijven tot nader order (en dus te állen tijde!) gesloten.
-Groepen van meer dan 2 personen (die niet tot één huishouden behoren) zijn niet toegestaan.
-Eventuele horeca op de camping, het vakantiepark of het recreatieterrein mag alleen open voor bestellen en afhalen van eten en drinken (dus niet ter plekke nuttigen!) 
Elke vorm van gebruik van gemeenschappelijke ruimtes is ten strengste verboden. Gebeurt dat wel, dan beboeten we of kunnen we overgaan tot het sluiten van campings, vakantieparken en recreatieterreinen.

UPDATE VRIJDAG 27 MAART 2020:
Vooralsnog gaan we woensdag 1 april open onder strikte voorwaarden. De gemeente Barneveld heeft, net als de omliggende gemeentes, besloten om de recreatiebedrijven beperkt open te laten gaan. De camping mag beperkt open, het sanitairgebouw (met uitzondering van het chemisch toilet), en de horeca blijven echter dicht. Voor gasten met eigen sanitair in de caravan is het dus mogelijk om te komen. Ook op de camping gelden de regels van het RIVM, neemt u deze niet in acht dan zijn wij genoodzaakt u naar huis te sturen. Voelt u zich niet lekker blijf dan thuis! Wij verzoeken u met klem deze regels na te leven, alleen door deze regels na te leven mogen we open.

Help ons de camping open te houden!

UPDATE DONDERDAG 26 MAART 2020:
De overheid, zowel landelijk als regionaal, is nog steeds in overleg over het wel/niet open laten gaan van campings. Gezien de diversiteit aan bedrijven een lastig besluit. Namens alle recreatiebedrijven in de gemeente Barneveld is er een mail gestuurd naar de gemeente met daarin een plan van aanpak voor als we wel open mogen. De branchevereniging Hiswa/Recron geeft aan dat campings en kampeerbedrijven in principe open mogen blijven onder strikte voorwaarden, echter moet de betreffende gemeente hier wel toestemming voor geven. De burgemeester is dan bevoegd om alsnog een camping te sluiten als er onvoldoende maatregelen zijn genomen of niet voldoende worden nageleefd. Daarbij moet o.a. een deurbeleid bij de sanitair gebouwen worden gehanteerd en dient 1,5 meter afstand tussen personen te worden gegarandeerd. Dit geldt ook bij het in- en uittreden van de camping.

UPDATE DINSDAG 24 MAART 2020:
Gisteravond 23 maart heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Of de camping 1 april open mag ja/nee is afhankelijk van de gemeente Barneveld en het advies van de brancheorganisatie Hiswa/Recron. Zodra wij meer informatie hebben stellen wij u direct op de hoogte!

DONDERDAG 19 MAART 2020:
We kunnen er niet om heen, het corona virus heeft een grote impact op ons allemaal! Vooralsnog gaat het camping seizoen, zoals gepland, van start op woensdag 1 april. U bent vanaf die dag weer van harte welkom op de camping. U bent van ons gewend dat we klaar staan om u ter verwelkoming de hand te schudden en een kopje koffie aan te bieden. Helaas zit handen schudden er deze keer niet in maar wel staat er voor u buiten een beker koffie to go klaar! Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in dat de kantine tot minimaal 6 april gesloten is. De receptie is iedere morgen geopend van 10:00 – 11:00 uur. Om contactmomenten te vermijden vragen we u om per email of telefonisch uw receptievraag te stellen in plaats van een bezoek ter plaatse. Houdt gepaste afstand tussen uzelf en uw medegasten en onze medewerkers. In het toiletgebouw, op de balie van de receptie en in de snackbar vindt u desinfectie spray. Wij verzoeken u dringend deze spray te gebruiken en te laten staan in het belang van uw medegasten! Wij nemen extra hygiëne maatregelen betreft de schoonmaak van onze faciliteiten.