Corona

UPDATE VRIJDAG 27 MAART 2020:
Vooralsnog gaan we woensdag 1 april open onder strikte voorwaarden. De gemeente Barneveld heeft, net als de omliggende gemeentes, besloten om de recreatiebedrijven beperkt open te laten gaan. De camping mag beperkt open, het sanitairgebouw (met uitzondering van het chemisch toilet), en de horeca blijven echter dicht. Voor gasten met eigen sanitair in de caravan is het dus mogelijk om te komen. Ook op de camping gelden de regels van het RIVM, neemt u deze niet in acht dan zijn wij genoodzaakt u naar huis te sturen. Voelt u zich niet lekker blijf dan thuis! Wij verzoeken u met klem deze regels na te leven, alleen door deze regels na te leven mogen we open.

Help ons de camping open te houden!

UPDATE DONDERDAG 26 MAART 2020:
De overheid, zowel landelijk als regionaal, is nog steeds in overleg over het wel/niet open laten gaan van campings. Gezien de diversiteit aan bedrijven een lastig besluit. Namens alle recreatiebedrijven in de gemeente Barneveld is er een mail gestuurd naar de gemeente met daarin een plan van aanpak voor als we wel open mogen. De branchevereniging Hiswa/Recron geeft aan dat campings en kampeerbedrijven in principe open mogen blijven onder strikte voorwaarden, echter moet de betreffende gemeente hier wel toestemming voor geven. De burgemeester is dan bevoegd om alsnog een camping te sluiten als er onvoldoende maatregelen zijn genomen of niet voldoende worden nageleefd. Daarbij moet o.a. een deurbeleid bij de sanitair gebouwen worden gehanteerd en dient 1,5 meter afstand tussen personen te worden gegarandeerd. Dit geldt ook bij het in- en uittreden van de camping.

UPDATE DINSDAG 24 MAART 2020:
Gisteravond 23 maart heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Of de camping 1 april open mag ja/nee is afhankelijk van de gemeente Barneveld en het advies van de brancheorganisatie Hiswa/Recron. Zodra wij meer informatie hebben stellen wij u direct op de hoogte!

DONDERDAG 19 MAART 2020:
We kunnen er niet om heen, het corona virus heeft een grote impact op ons allemaal! Vooralsnog gaat het camping seizoen, zoals gepland, van start op woensdag 1 april. U bent vanaf die dag weer van harte welkom op de camping. U bent van ons gewend dat we klaar staan om u ter verwelkoming de hand te schudden en een kopje koffie aan te bieden. Helaas zit handen schudden er deze keer niet in maar wel staat er voor u buiten een beker koffie to go klaar! Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt in dat de kantine tot minimaal 6 april gesloten is. De receptie is iedere morgen geopend van 10:00 – 11:00 uur. Om contactmomenten te vermijden vragen we u om per email of telefonisch uw receptievraag te stellen in plaats van een bezoek ter plaatse. Houdt gepaste afstand tussen uzelf en uw medegasten en onze medewerkers. In het toiletgebouw, op de balie van de receptie en in de snackbar vindt u desinfectie spray. Wij verzoeken u dringend deze spray te gebruiken en te laten staan in het belang van uw medegasten! Wij nemen extra hygiëne maatregelen betreft de schoonmaak van onze faciliteiten.